Jessica

Ekman

NYTT JOBB :D:D:D

Publicerad 2011-06-27 20:26:03 i Allmänt,

Hallå!!

Har lite bilder från midsommar:


Igår så träffade jag Cajsa och Stickan i Vasastan och vi gick och kollade i lite butiker och fikade på ett mysigt ställe och sen så åkte jag och träffade Alex vid Centralen och vi gick hem till han och delade på en pizza, sen kom Sara och Mackan och då spelade vi lite Fifa och bara hängde. Efter det så tog vi en taxi till Humlan och hamnade kort på en Djurgårdskrog och sen gick vi till Stadion och stod i klacken på DIF - Häcken. Vi vann med 1-0 som förutspått ;) Det var en jävligt bra match, träffade lite människor. Efteråt så drog jag, Alex och Daniel (+ en massa andra Djurgårdare) till Östra, blev gulligt nog bjuden på en cider av Daniel.


Idag blev jag med jobb! :D Är numera anställd på Retail Knowledge :D Är så jävla glad! Ska jobba på onsdag i Haninge. Fick även ett minijobb på Kvarnis nu i veckan. WOHO :D Idag har jag vart ute i solen och spelat basket och gått en promenad, städat och donat, gått en utbildning via nätet, fixat personuppgifter, brottsregister och massa annat och än är jag inte klar för kvällen!

"Magtröja" som jag köpte häromdan :)

Mitt ÄLSKADE Lancome nr 22 Melon

Midsommar

Publicerad 2011-06-25 16:39:01 i Allmänt,

Hej!

Åh många dagar sen jag bloggade! Men i torsdags så jobbade jag och sen så åt jag, mamma och Hella middag i Kungshallarna, jag tog sushi, och sen så gick vi på bio och såg Something Borrowed, den va mysig och bra!


I går så var det midsommar och det firade jag med mina underbara vänner hemma hos Sara med grillning, lekar, kubb, efterrätt, bubbelbad och massa mys! Det var efterfest hos mig men jag däckade ganska snabbt :P

Idag så har jag och Erik vart i stan och ätit asiatisk buffé, väldigt gott, var bl.a. sushi, friterat, kött och en god efterrätt. Nu är vi hemma och jag ska bara mysa ihop mig i sängen med massa Gossip Girl och gott att äta!

<3

Normal = Ute?

Publicerad 2011-06-21 22:17:33 i Allmänt,

Hellu hellu!

Idag så har det vart en riktigt slappdag! Dagen har spenderats framför dator och Gossip Girl, dagen har gått så otroligt snabbt! Jag har städat lite också och fixat mig och allt inför morgondagen. Nu ska jag ägna mig åt att spendera ett par timmar till i min älskade säng, till och börja med blir det tredje Pirates filmen och sen lite sömn!

Mamma och jag hade en liten livlig diskussion angående homosexuella :P


Nattinatt <3 ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela