Jessica

Ekman

Nyår

Publicerad 2011-12-31 10:04:08 i Allmänt,

Hallå hallå!

Dags att göra sitt sista blogginlägg för i år. Det blir inget speciellt, ingen sammandragning av året eller nya erfarenheter eller så. Jag känner att detta år inte har gett mig så himla mycket, men jag är garanterad att nästa år kommer det att hända mycket nya och roliga saker. Men detta år som har varit har jag bara lärt känna mig själv lite bättre, prioriterat annorlunda och lärt mig att det som är viktigast i livet är mig själv. Jag har också känt att jag inte är rädd för döden, det låter jättetöntigt men jag är verkligen inte det och det känns bra. Jag är fortfarande rädd för läskiga saker som typ spöken som vill döda mig men jag är inte rädd för att själva dö. I alla fall nästa år kommer bli grymt, det kan jag lova!

Men i alla fall anledningen till att jag skulle blogga var att berätta om min gårdag som vanligt. Jag gjorde ett omprov på distans i Kommunikation på morgonen, sen kom Nathalie vid 12 hem till oss och vi åt lunch och sen gick vi ner till skridskohallen och Erik lärde henne åka skridskor, det var hennes första gång så hon tog det försiktigt och vågade inte släppa handen men nästa gång kanske :) När vi kom hem så åt vi mellis, varm oboy och varma mackor, och sen blev hon hämtad. På kvällen åkte jag och Erik hem till hans syster Emma och åt Vapiano som dem köpt hem, jag tog som vanligt ruccola ravioli, den är supergod! Vi kollade på DIF - LHF, drack lite och satt ute o rökte med några av hennes grannar.

Idag är det då nyårsafton, maten och alkoholen är inhandlad för ikväll, våra planer är inte till 100 % bestämda och det är på något sätt lite skönt. Vi hörs nästa år <3

Torsdag

Publicerad 2011-12-29 20:49:59 i Allmänt,

Hej hej!

Efter lunch så åkte jag och Ejik Pejik in till stan, vi började i Globen, svängde förbi Årstaberg, hängde lång tid på Åhléns, sötnosen köpte en jätte fin Hugo Boss skjorta till nyår, sen så tog vi en chailatte från EH, hängde en stund på NK och sen drog förbi Farsta på vägen hem och kollade lite butiker, köpte en ny sminkborste till mig, alkohol, slips till nya skjortan och mat. När vi kom hem så har vi bara ätit supergoda varma mackor och bara myst framför tv och dator. Kollar på Eldsjälsgalan på fyran och hejar på Staffan Hassius!

<3

The Girl With The Dragon Tattoo

Publicerad 2011-12-29 10:14:11 i Allmänt,

Hello hello!

I tisdags kväll så kollade jag och Erik på den bästa filmen - Fucking Åmål. Love it.

Igår så pluggade jag (har lite arbeten i efterhand som jag måste göra klart men snart är jag helt klar) och sen så åkte jag och Erik till Kista på eftermiddagen och fikade macka och cola. Sen så kollade vi in shoppingen men det blev inget för någon av oss (jag som sagt hatar ju rean men offrade mig för kärleken) Sen så mötte vi upp pappa, Rickard, Hella och Micke och vi gick och åt på food courten, jag och Erik delade på en Pad Thai, det var sjukt längesen jag åt det, den var inte liika god som den i Slussen men pretty good ändå ;) Sen så köpte vi snask, dvs popcorn, snacks, cola, m&m kulor, lakris klubba och sen gick vi på bio och såg The Girl With The Dragon Tattoo, den var muy bien. När vi kom hem på kvällen så kollade jag och Erik på nästa bästa film - Lejonkungen. Den var typ förlängd, haha i en minut kanske, när zazo (stavning?) sjunger lite en gång.


Nu har jag druckit kaffe och ska starta dagen med lite frulle och skolarbete, känns helt ok.

<3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela