Jessica

Ekman

Gran Fucking Canaria

Publicerad 2010-09-30 20:50:57 i Allmänt,

NU HAR VI BOKAT :D GUUUD VA JA LÄNGTAR :D FUCK ALLT ANNAT (förutom min födelsedagshelg såklart) :) Haha fan mitt pass har gått ut :( Hoppas att de blir klar innan flygstarten :P Det blev Gran Canaria, Playa Del Ingles :D Betalningen är klar och nu går vi bara och väntar :P

Bild på hotellet :)

Bild på stranden :D

Sorry för att jag är en bitch

Publicerad 2010-09-29 20:43:10 i Allmänt,

Hej

Är deppig.

Igår så gick jag i skolan svenska b hade liten kort genomgång om modernismen och sen så hade vi talövningar, efter det så åkte jag till ormsta skolan och jobbade till halv 5. Sen missade jag tåget precis, fick vänta i kylan huur länge som helst, när jag kom till farsta så kollade jag runt lite i affärer sen så var jag på apoteket i ca 40 min och stod i kö helt sinnes! Fick mina tabletter och droppar till slut. Hoppade på tuben till FS och tog en FS macka med mig hem. Väl hemma så såg man sitt lag torska med 5-2 till äckel gnaget. Sen så hade jag en mini fight med u know who.

Idag så kunde jag inte sova bra inatt igen. Gick upp innan 8 och åkte till danderyd o träffa mormor. Hon skulle till sjukhuset och ta lite tester men sjukhuset hade fuckat up sig så vi fick vänta i 40 min, tog en fika chailatte och sen pluggade jag emellanåt. Tog lunch på vägen till jobbet och väl där jobbade jag till halv 5. När jag kom till farsta så solade jag i 20 min. Handlade på vägen hem och hade lite fight igen med u know who.

Men den här gången brast allt. Inte alls pga bråken utav av mitt liv allmänt, jag vet att jag inte är den enda som har det jobbigt men nu är det riktigt jobbigt med allt. Och varför är jag inte bara glad ? Jag FÅR plugga det var typ de ända jag önskade mig för ett halvår sen, jag FÅR jobba tjäna pengar det är ju AWESOME egentligen. Och jag fyller ju för fan år på FREDAG, det är ju så jävla underbart, kommer bli en sån rolig helg ! Ändå har jag velat ta livet av mig, har legat och gråtit och knappt kunnat rört mig på några timmar. Nu känns det lite bättre. Men det går upp och ner. Jag är så jävla trött men jag måste såklart plugga. Lite tid får jag ta åt det.

<3

Stress

Publicerad 2010-09-27 20:13:37 i Allmänt,

Hejsan!

I morse åkte jag till skolan, där hade jag NP på engelska b Writing test. Vet verkligen inte om det gick bra, vet inte om jag ens förstod uppgiften rätt. Hoppas på ett VG såklart men tror att det bara blir G. Efter skolan så under tiden jag åkte till Vallentuna så pluggade jag på tåget. Väl i Vallentuna så tog jag en drick grej typ chicita eller vad det nu är och en french hotdog, tar alltid en kokt med fransk dressing och ketchup. Det tog jag på vägen till jobbet nämligen Ormsta skolan. Där jobbade jag till halv 5, det gick bra.

Efter jobbet så åkte jag hem till pappa, här har jag ätit middag med familjen, det var trevligt. Sen så har jag förberett lite inför min födelsedag! *Spännande* Jag och Sara har tagit en powerwalk i över en timma, kom in nyss är väldigt frusen av mig att jag darrar lite. Jag är så äckligt trött, vill gå och sova men MÅSTE plugga. I morgon hade jag egentligen planer men nu ska jag inte genomföra det så då har jag mer tid till att studera vilket är väldigt skönt! Ska försöka ta mig ur en av planerna på onsdag också, imorgon ska jag hämta ut mina recept på magkatarr och öroninflammation.

<3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela