Jessica

Ekman

Namngivning

Publicerad 2010-10-31 08:39:06 i Allmänt,

Hejsan!

I förr går så var jag hemma hos pappa och pluggade matte, det gick väl sådär, kunde typ ett tal utan någon hjälp :P Jag håller också på med religion vilket startade upp ett jävla samtal mellan mig och pappa :P Till maten delade vi på en vinflaska vilket resulterade i att jag blev full redan en kvart efter middagen. Jag åkte till Alice kompis nere i centrum vid halv nio typ och sen så hade han en kompis över så vi gick o bowlade. Efter bowlingen var jag kanonfull, när vi kom hem till Patrik igen så däckade jag i hans säng i typ en timme. Sara kom och styrde upp så vi drog till tre kronor och träffade lite människor där, det var skoj, dansade med kårstabrudarna. Erik kom och hämtade hem mig och Sara med en taxi sen fick jag sussa ut i några timmar.

Igår så var det namngivning för Hampus, det var jättefint :) Fin cermoni, fina presenter, god mat och fika, trevliga människor och sådär. Hampus var väl nöjd också haha vi fick ju bästa bilden på honom igår den var så rolig, jag hoppas att jag får upp den här i bloggen inom kort :P

Efter namngivningen så åkte jag och Erik med Tobbe till valentina och åt pizza med Tobbes två vänner. Sen så gick vi över till tre kronor och drack lite och kollade på Dif-Timrå, vi vann med 6-3 :D Jag kände mig jättemuppad att sitta där med min klänning eftersom att jag inte hade någon tid att åka hem och byta kläder haha.

Jag och Erik köpte godis och åkte hem och kollade på en film vi hade hyrt, den hette någonting som jag inte kommer ihåg men det var en skräckis men "som vanligt" så somnade jag in i halva filmen. Får se om jag ser klart den idag, de va väl ingen höjdarfilm direkt men jag har ett litet tvång att jag inte bara kan se en halv skräckfilm utan jag måste se klart hela för att veta i slutet att allt löste sig och att det inte kan hända mig :P

<3<3

Vill tillbaka till värmen :(

Publicerad 2010-10-29 11:12:10 i Allmänt,

Hello people!

Så vad gjorde jag igår nu då? Ahh.... Vad spännande.... Haha nej men jag mötte upp Frida i fridhemsplan med hennes mamma, de tog med mig till en föreläsning i karlaplan, det var om Vemma, ni har förmodligen inte hört talas om de och jag orkar inte gå in mer djupt på de men vi fick veta en del om företaget och hur man startar upp sin egna affär typ. Det var ca en timma långt, sen åkte jag hem och kollade på Supersugen.

Idag så har jag bara fixat mig lite, ska in till matten snart, är lite läskigt, har missat de två första lektionerna och har inga böcker, dem kommer nästa vecka och jag vet inte om läraren kommer att hata mig. Hoppas att det är en skön klass och inga jobbiga jävlar.

 Spanien <3

Torsdag

Publicerad 2010-10-28 14:39:06 i Allmänt,

Hejsan

Ville bara påminna (IGEN) om att jag också bloggar på www.jessicamaria64.wordpress.com så jag skriver liksom inte allt här utan där blir det mobiluppdateringar mer specifikt om vad jag gör på dagarna. Igårkväll somnade jag innan efterlyst var klart dvs innan 10 och vaknade vid efter 11 idag, superskönt att sova ut, dock hade skumma drömmar men de va väl härligt haha :P I svenskan fick jag två G, ett G +, tre VG, ett MVG - och ett IG så helhetsbedömningen var VG :) Jag vet att ni redan vet de men ville bara specifiera betyget.
Mer GC bilder :D

"Draken"

Vår söta kissemiss

Haha älskar Hannas blick på den här bilden :P

Ni skulle se Eriks rivsår efter de här konsterna, han hade fan en stor jävla sårskorpa på axeln haha

Idag har jag som sagt sovit ut, sen så har jag försökt plugga lite, ansökt om komvux, jag och mr E gick upp till centrumet och åt sushi, nu är jag helt slut igen :P Ska plugga mer sen får jag se hur kvällen blir..
<3<3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela