Jessica

Ekman

The Secret

Publicerad 2010-01-31 21:16:04 i Allmänt,

Hejsan

Nu har jag precis kommit hem från Grease, den var grymt bra ! Ska inte avslöja för mycket men jag måste erkänna att jag ÄLSKAR olla låten ;) haha 

Börjar med att jag möter upp Sara i medborgarplatsen, träffar min bror och hans vän Rickard, vi går in väldigt snabbt och insåg att man fick marabo, gott och blandat, bilar gratis ! Sedan så gick vi in och satte oss, den var tre timmar lång och i pausen så fick man muffins och festis och kaffe :)

Den var vädligt bra, bra låtar, fartfylld, kul att den utspelade sig i stockholm och var lite omgjord, ibland kändes det som man var på strippklubb med porriga dansare i minimala kläder. Men den var helt klart asgrym !Innan jag åkte dit så gick jag och Erik upp till centrum, jag inhandlade stolt:

 Nagelfil, nagellacksbortagningsmedel, glans nagelack
 Pärlörhängen, toffsar The Secret Hemligheten, uppdaterar mer om den när jag börjar läsa den ska tydligen vara världsbra Oprah har talat gott om den.

<3

Grease

Publicerad 2010-01-31 14:40:23 i Allmänt,

God eftermiddag

Verkade som dem bangade på äventyrsbad i dag igen så nu sket jag i det. Rickard ringde och frågade om jag + någon ville med och se Grease, det ville jag och Sara gärna så nu har jag precis ätit lunch, sminkat mig och gjort mig snygg, ska upp till centrum ett tag innan jag drar vidare till göta lejon.

<3

Vilo dag ?

Publicerad 2010-01-31 10:32:55 i Allmänt,

God morgon

Jag dog inte påvägen upp, tur det ! När vi kom upp så kollade vi lite på beck och åt nattmacka. Erik mobbade mig när Gunvald sa att han var lång ute åt helvete på landet, när dem då filmade i kårsta :P Tar ju faktiskt bara typ 40 min med tåg in till stan ju :$

Jag läste ett par kapitel ur boken Alla var där, den börjar bli bättre och bättre för varje gång jag läser den vilket känns kul. Inatt sov Erik på mig som en igel, vet inte vad som gjorde det men helt plötsligt låg han under mitt täcke och tätt inpå min kudde hela morgonen, lite mysigt sådär nu ligger han på min sida av sängen ;) Sötnosen då jag vill bara gå och äta upp honom.

I dag är det en ny dag och det väntas nya äventyr hoppas jag om inte mitt crew bangar på mig igen och bangar dem på mig så bangar jag på dem så de så ! Känner mig ju rätt äcklig och vill egentligen inte hoppa i en bikini så här års, har inte tränat på över en vecka heller.

<3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela