Jessica

Ekman

Papi

Publicerad 2010-02-26 19:15:38 i Allmänt,

Hej hopp

Det gick bra i dag på jobbet, sköna människor, hjälpsamma osv. Jag fick sitta i kassan hela tiden mellan 10-17. Tiden gick väldigt snabbt, blir oftast så när man kommer till ett nytt ställe men efter 2-3 gånger går tiden lika långsamt som vanligt igen :P

Nu har jag kommit hem, sitter och äter lite. Inte en människa hemma, är hemma hos pappa. Alla kommer väl om en timma eller så, Lisa är i täby, Mona åkte med sin andra dotter till akuten och pappa är hos Hella. Jag har så äckligt ont i ryggen. Ska typ strecha ett tag ikväll bara för att mjukna upp rygg och axlar lite.

I dag känner man att man bara är så trött på livet, i morgon ska jag jobba i vallentuna 8-17, det suger pung ! Att jag aldrig bara kan få en normal arbetsdag 7-15 eller 8-16 eller 10-18 eller 12-20 osv. En timme hit och dit ska alltid vara fel, kan inte bara alla ställen ALLTID ha 8 timmars arbetsdag ?! Plus att det hade varit mer nice att börja 12 och sluta 20 i morgon eftersom man får dubbel lön EFTER 12 på lördagar, men kommer ändå tjäna typ 1400 kr i morgon, shopping !!

Jag är så trött efter en helvetesnatt ! Så skönt att inte ha något krav på sig i kväll. Ska bara dega framför tv:n, kanske laga mat med Lisa och sen typ sova vid halv 11. Kommer dock sakna min sötis :( 

<3 

FUCK

Publicerad 2010-02-26 08:29:29 i Allmänt,

Hejsan

Nu har Sara och Alice åkt ifrån mig :( Jag hoppas dem får en trevlig resa. Usch jag kollar ut genom fönstret och vädret är kaos ! Eller det är liksom mörkt, dimmigt och bara massa äcklig snö. Man bara ser att det är så jävla kallt där ute. Igår så duschade jag i svinkallt vatten, igen. Min pojkvän är för lat för att fixa duschen så att det blir varmvatten, jag strejkar. Antingen kommer jag gå till gymmet och duscha eller så åker jag till vallentuna och duschar eller så skiter jag fullständigt i att duscha tills mina hårstrån på min kropp blir en meter långa och jag ska stinka skit tills  min pojkvän vaknar upp en dag och inser att det här går inte längre ! (Eller så kan du ju bara läsa det här och vara gullig och fixa det)

Vi åt middag med hans föräldrar blev kött med potatisklyftor, sedan så gjorde vi inte så mycket mer. I natt sov jag så jäkla dåligt, som vanligt när jag börjar "tidigt" dvs klockan 10 så kan jag inte sova normalt, förut var det bara när jag jobbade på vasaskolan men det har tydligen blivit så med uniflex också, men det kanske är för att det är ett nytt ställe. Jag vaknade ett par gånger först vid 2, sedan lyckades jag somna till klockan halv sex sen helt ärligt vaknade jag sjukt många gånger. Tror jag vaknade 6-7 gånger på en och en halvtimme så jag gick upp en halvtimme tidigare för jag orkade inte ligga och försöka sova. Plus att sista gången jag vaknade hade jag så jävla ont i magen :'( Orkar inte att jag ska börja vakna utav det nu igen.

Nu har jag gjort mig snygg, ska gå om tio minuter, blir som sagt ett nytt ställe att jobba på idag så det är spännande.

<3

Shopping :)

Publicerad 2010-02-25 18:11:41 i Allmänt,

Hej hopp kalas snopp !

I dag har jag en ful dag :( Det känns jobbigt men så är det ibland. Är döv på ena örat också för att jag har örondroppar och då får jag lock ibland, hoppas jag inte fortfarande har det i morgon när jag ska jobba i kassan och inte kommer att höra ett skit av vad kunderna säger :P
Sminkbild: Basic och svart eyeliner, jag har kommit fram till dock att på mig ser jag bara emo ut om jag har det speciellt om jag har fuldagar :P Annars så passar det bäst på mig till fest !
Hårbild: Ta luggen och lite av håret på båda sidorna och ta lite hår och dra det bakåt, snurra till det lite om du vill så sätter du tre små hårklämmor håret på plats.

Jag och Erik gick upp till centrumet en stund, han klippte sig så jag gick och kollade lite på kläder, hittade ett par leggins inne på gina som jag köpte sen så åkte jag in till stan och träffade Hanna. Jag tog en big toast på sleven sen gick vi och kollade vart jag skulle jobba i morgon för det är ett nytt ställe så det är lite spännande, sedan så åkte vi till centralen och shoppade inne på h&m och sedan kollade vi lite mer på shoppinggatan men hittade inget så vi gick upp till sandys och satt där i säkert över en timme och fikade och pratade om livet.

Nu har jag kommit hem och har ätit lite mellis, har iofs inte fått i mig någon riktig lunch idag men ska äta kött ikväll. Nu är jag bara så bamsetrött, har ingen lust med att göra någonting. Fick min lön idag också och fick veta att det inte alls var så mycket jag hade hoppats på :(
Leggins från gina tricot 149 kr
Trekvartsärmad kavaj från h&m 299 kr
Diadem och lösögonfransar från h&m ca 100 kr

<3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela