Jessica

Ekman

MINA RÄDSLOR

Publicerad 2010-12-31 12:57:58 i Allmänt,

MINA RÄDSLOR

Mina rädslor är myror, förmodligen för att jag ramlade när jag var liten i gräset och fick myror över hela min klänning och jag vart jätterädd och började gråta. Clowner är läskiga för dem är så falska och man vet inte vem som gömmer sig bakom det falska leendet. Jag är rädd för att cykla, kanske för att jag slog mig så mycket som barn med cykeln och sen dess aldrig gjort det. Jag är rädd för spökhus på grönan eller boda borg (har dock aldrig gått in där kanske finns en anledning till det) Jag gillar inte att befinna mig i en skog ensam jag tycker att det är jätteobehagligt. Jag avskyr höjder, bergodalbanor, fyverkerier, att kolla på skräckfilm (gör det ändå), sova ensam hemma. Jag drömmer ganska ofta jobbiga drömmar och är då rädd för att somna om, jag är rädd för allt under vatten inte direkt hajar utan fiskar i allmänhet, koraller, bara att se under vatten så därför undviker jag att snorkla när jag är utomlands eller t.ex. kolla på dokumentärer som handlar om havet, tyckte t.o.m. att Hitta Nemo var jobbig förut och kan fortfarande tycka att vissa scener är obehagliga. Jag är rädd för att det ska bli krig, jag är rädd för alkolister/pundare, jag är rädd för att bli ensam när jag är gammal, jag är rädd för att det ska hända nånting för mina nära.

Gott nytt år !

Publicerad 2010-12-31 11:09:12 i Allmänt,

Hejsan

Igår jobbade jag 8-16.15, jag larmade för första gången, det gick bra, larmet gick inte. Föresten hoppas jag att ni inte glömmer bort www.jessicamaria64.wordpress.com Efter jobbet åkte jag och handlade mat och alkohol, nu har jag en stor asti (den på a :P) och typ sex alkoläsk. När jag kom hem så gjorde jag potatisgratäng och kött med vitlökssmör och till förrätt avokado med svart rom. Jag tog en snabbdusch, sminkade mig, kirra håret och klädde mig i en vitgenomskinlig nattlinne och var sexig för min pojkvän, dock kollade vi först på hockeyn ;) :P Jag trodde (önskade) att de skulle bli 4-2 till DIF men vart tyvärr åt färjestad. Vi hade tända ljus och sådär..

I dag så vaknade jag halv 9 av Erik som skulle till jobbet, jag kunde inte somna om så jag gick upp till solariumet så nu har jag blivit lite fräsch. Vet inte exakt hur jag gör idag när jag åker till Vallentuna, antingen åker jag tidigare o hjälper till med mat och sådär om så önskas eller så kommer jag till utsatt tid. Jag ska till en lägenhet där Sara är och lite människor kommer dit o vi ska äta trerätters o lite annat :)

I Visby förra året haha Sara, SARA, SAHARAA !! :P


På Hella och Mickes inflyttningsfest förra året ;)

DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA

Publicerad 2010-12-29 14:35:38 i Allmänt,

DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA

Det är väl en massa saker som får mig att gråta, jag är nog väldigt enkel när det gäller det, jag gråter när jag är glad, arg, ledsen, förbannad. Jag gråter på bröllop, begravningar, dop, när Erik är söt, om jag får nånting fint, om jag kollar på en film, när jag vet att någon annan är ledsen, när någon annan blir så glad så jag blir så varm om hjärtat, när jag är svartsjuk, när jag är deppig, när jag tycker att jag är så tjock och äcklig, när jag vet att jag har gjort fel, när jag har sårat någon annan, när någon har sårat mig, när jag tycker att någon annan har fel, när jag känner mig dålig och värdelös, när jag är en dålig flickvän/vän/dotter/syster/moster/barnbarn/bekant, när jag har dåligt med pengar, när jag är missnöjd med mig själv eller skolan, när jag känner mig missnöjd med livet, när ingenting går framåt, när jag är rädd för att bli lämnad ensam, när jag drömmer jobbiga drömmar, när jag fruktar att livet inte kommer gå som jag vill, när jag känner mig gammal, när jag noppar ögonbrynen, när jag tränar, när jag väger mig, när jag har gjort illa mig, när jag bråkar med någon, när jag inte har gjort saker jag vill i livet och ja ni förstår.. nu är det inte så att det händer varje gång men till slut så brister det. Igår grät jag mig själv till sömns, i morse så grät jag när jag vaknade och idag har jag gråtit fram och tillbaka, ibland i en minut, ibland i en timme men just nu känner jag mig så tom.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela