Jessica

Ekman

Iphone 4

Publicerad 2010-08-31 15:31:56 i Allmänt,

Tjenamors

Kul att Sarisen har börjat blogga igen, och nej Jossan jag fick dem av min syster dem får typ alltid förhandsvisningar :) Idag har jag varit i skolan sen kom jag hem och åt lunch med sötnosen, köttfärssås och spagetti supergott, sen gick ja och Erik upp till centrum och jag köpte en Iphone 4, puder, ögonfransböjare (HJÄLP) schampo, balsam och nagelacksbortagningsmedel.

Jag och Erik för ett par veckor sen!

<3

Vi ses vid spermarna

Publicerad 2010-08-30 21:21:11 i Allmänt,

Tjenis

Jag och syster mötte mamma på stureplan och åt på Vapiano, tycker inte om det längre tyvärr =/ Men vi såg en väldigt mysig film, man bara skratta sig igenom den hela tiden och lite sorglig var den ju faktiskt också. Väldigt sevärd iallafall, fick gå på förhandsvisning på Park.Nu är det filmmys <3

Jessica äger

Publicerad 2010-08-30 14:25:40 i Allmänt,

HOLA

Sarisen följde med till täby, vi shoppade, fikade och sådär. Jag fick med mig en skinnjacka från Vero Moda för 500 och en rosa mössa från Gina Tricot som sötnosen kirra åt mig :) Tack babe <3 Tog en farsta strand macka på vägen hem, sjukt god, åt nästan upp hela! På kvällen så fick jag en helkroppsmassage av sötnosen och vi började kolla på Kick Ass, jag har sett den förut men den är så sjukt bra så jag ville se den igen MEN JAG SOMNADE! 

Idag var jag på engelska lektion, det gick bra, efter så åkte jag till Hellmutten och vi myser med Hampe Stampe och har ätit lunch. Snart ska vi hämta bebba och kanske hälsa på Danne, vi vill ta en promenad men det regnar ju titt som tätt. I dag ska vi på bio i staden, see ya don´t wanna be ya. 

<3 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela