Jessica

Ekman

Sexy Bitch

Publicerad 2009-09-30 13:00:49 i Allmänt,

Hellu

Kollade på idol, nu börjar man ju kunna tycka mer om olika personer så från idag (måndags) med killarna tyckte jag att Eddie, Andreas och Jon skulle gå vidare, tyvärr kunde ju bara två gå vidare och då hade mina två favoriter varit Andreas och Jon. Men ack tog Calle Andreas plats whatever, tjejerna får jag iallafall kolla på ikväll om inte jag och Erik ska på bio. Kollade även på gossip, har två avsnitt kvar, hoppas en tredje säsong kommer ut snart ?! Hörde nåt rykte om att Hilary Duff skulle medverka men hon var tydligen för miss fatty fatty för serien. Nu ska jag åka in till stan och ta en fika med Hanna, ska även försöka hitta vantar och mössa för det är brr kallt ute nowdays.Lockade håret lite idag men det gick åt helvete, mitt hår har aldrig varit så oarbetsam ! Blev jeanskjol idag !

David Guetta feat Akon - Sexy Bitch

Puss

Bebba

Publicerad 2009-09-30 09:47:04 i Allmänt,

Godmorgon !

Vaknade av att min telefon ringde imorse, jag bad nämligen Erik ringa och väcka mig vid 9, men mobilen dog när jag svarade precis pga inga batterier så det var lite typiskt. Hella och Micke kom och hämtade bebba igår vid 11, tur de med tanke på att Erik skulle upp vid halv 6 imorse. Jag fick en M&M påse som tack för hjälpen så det var totalt värt det ! Så igår hann jag med att söka jobb, ta disken, fixa med lådorna, prova kläderna och sen kom ju ett litet hinder nämligen Nathalie :P Glömde helt bort att ringa far om mobilen så jag ska försöka komma ihåg att göra det idag. Idag är en riktigt slapp-dag, jag tänker KANSKE städa upp lite i rummet och KANSKE ta disken och KANSKE träna ikväll men annars väntar idol från måndagens avsnitt och gossip girl, sedan ska jag träffa Hanna i stan då blir de lite shopping och ja försöka komma ihåg att ringa pappa då.

Bebba genom tiderna:
Nu ska jag äta frulle, fysatan vad hungrig jag blev ! Måste handla idag också, blir idol och gossip nu innan nånting annat iallafall !

Puss

Godnatt

Publicerad 2009-09-29 21:54:31 i Allmänt,

Hej !

Sen Erik kom hem har vi dansat som tokar ! Erik lagade mat, de blev chicken bits med potäter och bea. Nathalie fick majs (hon hade ätit någon timme innan bara) Hella och Micke blir en aningen försenad ca 1-2 timmar försenade så jag la Nathalie för en timme sen. Vi har kollat klart på hypercube nu. Dem filmerna blir ju bara skummare och skummare. Hoppas Hella kommer snart så vi kan mysa på riktigt och sen sussa !Puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela