Jessica

Ekman

Trött

Publicerad 2009-10-31 16:31:33 i Allmänt,

Hej hopp !

Så igår bjöd Erik mig på fika, te och macka blev det,  väldigt smaskens. Vi fortsatte med att kolla på kill kläder men fick inte hem något, hittade dock en väldigt fin hackett piké och en burberry skjorta. När vi kom hem gjorde Erik korvstroganoff och pasta.

Idag så började jag dagen med att gå till gymmet, som vanligt. När jag kom hem så gick vi ut på en promenad sen så tog vi en tripp till farsta centrum och handlade lite mat och hämtade ut mitt minneskort till mobilen. När vi kom hem gjorde vi eller ja Erik gjorde ryggbiff, potatis och vitlökssmör :) Det var mums !

Vi har kollat på sex and the city tills en liten incident hände, vi båda kom nog överens om att det bara stannar mellan oss :P En sak ledde till en annan och nu sitter jag här, har tagit en kopp te och en lussebulle. Som vanligt tror jag att det spökar här för idag så har det känts som att någon har rört vid mig, dels på foten och på ryggen när ingen har varit i rummet eller jag rörde inte vid något.

Snart ska jag börja göra mig i ordning för kvällen, ska möta upp Sara och Jossan i gamla stan för middag !

Puss

If I was a rich girl...

Publicerad 2009-10-30 13:41:13 i Allmänt,

Hellu

Har nu tagit en dusch, fixat mig, tagit disken, kollat 3 avsnitt sex and the city. Åt precis fil och flingor samt en banan. Ska åka iväg snart till Erik, vi ska ta en shoppingrunda i stan, ja inte till mig då utan till honom. Är sjuukt trött !Puss

Jobbigt att man är pank och att det är sista oktober nu som innebär att man måste köpa nytt busskort :(

Publicerad 2009-10-30 10:32:24 i Allmänt,

Yo

Erik sa att det spökade här för att han har hört och sett saker flera gånger men speciellt när han går upp tidigt på morgonen och står ute och gör frukost hör han in ifrån rummet knappljud på datorn fast det inte är någon där, hm det känns ju bra och veta att han hör det när jag ligger och sover i sängen, hjälp !

Igår så åkte jag till kragsta och träffade Gittan, mamma och Nathalie dök upp efter en stund, det var så gulligt för Nathalie säger alltid "Jessi" till mig men igår för första gången skrek hon när hon såg mig "Moster" och sprang fram och kramade mig, gissa om jag blev glad ? :)

Jag var ute och lekte med bebba en stund, gungade, sparkade boll osv. Sen åkte jag och mamma hem till henne, åt mellis eller ja lunch fast macka och yoghurt och sen åkte vi och hämtade Hella på hennes jobb, var en stund hemma hos henne sen så tog jag bussen till pendeln som tog mig till karlberg där jag böt till buss till st eriksplan och ja gissa vad jag gjorde där ?

När vi kom till farsta så tog vi en varsin pizza och köpte fanta och den "nya" dumle saken som än så länge verkar finnas bara på pressbyrån ? (den var inte så spännande) Och jag smaskade i mig ben and jerrys också på toppen av allt. Japp ska man svulla så får man ju passa på !

Vi kollade klart på jätte-apa-filmen fast jag somnade såklart igen så jag missade slutet, wawa det hände säkert ändå inget spännande. Antingen åt apan upp hela världen eller så dödade människorna den eller så blev dem polare med den.

Idag mår jag inte super bra, snorig, hängig, rostig i halsen och extremt trött. Skippar nog med det gymmet idag. Får bli en promenix om inte annat. Ikväll skulle Erik och jag egentligen på bio men hans rygg har cpat sig nu så jag tror inte att det blir av, han är än så länge på jobbet men mår tydligen inte bra. Stackare. Jag ska iallafall lägga mig i sängen nu och kolla på ett par avsnitt av sex and the city :)

Btw så vill jag bara tacka mamma också för att jag fick linnet av dig och att du bjöd på middagen <3 !

Puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela