Jessica

Ekman

Ville aldrig gå hem !

Publicerad 2009-11-30 12:28:50 i Allmänt,

Heej !!

Blir lite snabbt inlägg här för jag ska sticka snart..

Lördagen var AWESOME !! Fan va nice det var ! Bästa jag varit med om på länge, tänk att lyssna på ett av favoritbanden/artisten tillsammans med 8000 andra människor som älskar musiken lika mycket som du själv och bara står och dansar och sjunger i ca 2 timmar tillsammans med dem.

Iallafall kvällen började på Vapiano med Sara, vi tog en varsin pasta som var skitstark men otroligt god, blev en skogsbärscider på det, vidare vandrade vi till tempel och tog en cider även där, blev kära virgin som finns bara på få ställen. Senare bar vi av till dear mr hovet och började med att lyssna på Sonic Syndacate som jag inte alls fattade att det var dem som skulle vara förbandet :P Lyssnade en hel del på dem för 2 år sen nämligen så det var lite kul.

Jajuste kan ju nämna att vi mötte på Kattis, Folle, Malin och hennes boyfriend där ;P Så vi stog med dem, träffade även Helena från bv3 och Hjalle från coop. Anyways så började ÄNTLIGEN Takida ! Fyfan va bra det var, nån får lära mig att lägga upp videos på bloggen så ska ni få se sen, får iaf ett par bilder sen. Dem spelade alla möjliga låtar som Halo, Curly Sue, As You Die, Deadlock, Never Alone Always Alone, End Is Near, Handlake Village, Evil Eye, Jaded åh ja många fler, har lite brådis nu så vi får höras sen, nu blir det lunch med Erik i staden sen hem till vallentuna.

By the way så jobbade jag igår igen i länna på city gross, fick lära mig deras kassa, nu är jag grym ! :P Jobbade 9 timmar en söndag så det kommer löna sig snart ;)

Puss

En vecka utan kära mr cigarette

Publicerad 2009-11-28 11:35:45 i Allmänt,

Godmorgon !

Gårdagen var spännande, gjorde mer där på en dag än vad jag gjort på coop på 2 år. Skulle egentligen jobbat där 4 timmar men fick jobba över 5 timmar satt det blev en hel dag :P Hade ingen kassa (THANK GOD !) Så jag fick se hur det kändes att vara på golvet en hel dag, det var evigheter sen. Jag trivdes jättebra, träffade nya människor och kom in i arbetet snabbt.

Efter jobbet så åkte jag hem och fick kinamat serverad, skulle egentligen ha en dejt med Erik med bio men han bangade så vi stannade hemma och tog en dusch tillsammans sen kollade vi på Crossroads.

Todays is the day ;) TAKIDA ikväll !! Ska fixa mig lite snabbt här sen ska jag och Erik gå upp till centrum och kolla runt ett tag.

Takida:
Get me started
Never alone always alone
Hours
Between the lines

Puss

Good night !

Publicerad 2009-11-26 20:34:40 i Allmänt,

HALLOJ extra mycket bara för Kenza skrev att det var TÖNTIGT :'( Buhu now I want to kill myself för att en bloggerska yttrade sig.

LAla så vi kollade på saw 6 igår och den var precis som alla andra filmer, blodig, äcklig, bra och dåligt budskap, och alldeles alldeles FÖRVIRRAD. Hänger aldrig med oavsett hur många gånger jag ser dem andra filmerna först :P Men tycker ni om dem filmerna ska ni ju självklart se denna också !

Jag åkte till uniflex imorse och skrev på kontrakt, sedan så blev det en sväng förbi centrum och sen hem, typ göra ingenting i en timme för att gå tillbaka till centrum för att gå till läkaren som tog bort mina stygn och fysatan det var inte bekvämt. Det skulle egentligen bara ta 5 min men det tog 20 min för hon kom aldrig åt trådarna så hon kämpade skitlänge och det var så obehagligt. Efteråt fick jag en glass av Erik :)

Vi har kollat lite satc, ätit köttbullar med potatis brunsås och lingonsylt MUMS :) Har inte ätit "normalt" på flera dagar men det här var smasken och satte sig direkt på låren ;) Nu blir det väl film snart, men vet inte vilken ännu. Imorgon ska jag jobba för första gången för uniflex :) SPÄNNANDE blir på city gross i länna, önska mig lycka till ;)

Puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela