Jessica

Ekman

100 !

Publicerad 2009-03-31 09:04:36 i Allmänt,

Hej alla mina bloggläsare (ni är runt 6-12 st per dag hahaha!) Men jag uppskattar det ! Detta är mitt 100:ande inlägg woho :D Kul att ni har varit med under den mesta tiden, ungefär i tre månaders tid nu och jag ska hålla på så länge jag vill och ni vill :)

Jag hade riktigt svårt att somna igårkväll =/ Men det gick efter ett tag och nu vaknade jag upp idag och hade försovit mig, satsar på 10 lektionen så jag hinner fixa lite här hemma först, mitt rum är kaos och jag måste ta tillbaka massa böcker till skolan, jag måste fixa mig och packa saker till ikväll, måla ena nageln osv. Kommer dock inte hinna på en halvtimma. Så jag tänkte visa er andra delen av kvällen eftersom jag inte kommer blogga något mer sen idag !
Del 2:
 Jag & Alice Michelle & Maria Niklas & Emilie  Anna & SaraLela & A "Hörde jag ett skål?" - SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL !!! Alice & VerraRickard vs Samuel på dansgolvet

Nu ska jag springa till skolan och ha samhällskunskap, sen högdalen med Hella & bebba och sen sova hos min älskling !

Puss

God natt !

Publicerad 2009-03-30 23:25:44 i Allmänt,

Hej !

Kom hem från mamma för en timma sen, vi fikade med Thomas och Rickard och de bjöds då på kaffe och cookie, kollade på Tomb Raider och åt chips o cola. Nu är jag så äckligt trött men tänkte börja att visa bilder från the party igår, är rätt så många bilder så jag får visa i omgångar.
Del 1:
 Anna när vi förar Viktor som "Porrskådis" Höll på att dö av garv när han sa de och visade sitt snygga hår på bröstet :P Lela & JagAlice som "Pappskalle 1=P1" A& Sara som var då självklart "Pappskalle 2" Lambo ! Ja kära BV3 det ÄR våran lärare Rickard som punkare  Michelle som pochahontas och Maria

För övrigt har jag tandvärk och har fortfarande ont i huvudet och känner mig fortfarande full, nu ska jag telemysa med min baby tills jag somnar, skola imorgon sen dejt med Hella och sen sussa i farsta.

Puss

I <3 My Boyfriend

Publicerad 2009-03-30 18:42:34 i Allmänt,

Halloj !

Nu ska jag snart sticka iväg till mamma, skulle egentligen dit på middag också men jag är så galet trött och har sovit bort hela dagen. De va så kul igår när poliserna kom förbi och kollade till stället börja snacka med mig om min outfit och att dem hade en arbetskollega här och jag sa "De e klart ;) Jag ringde ju för backup och nu är ni här ;D" Dem var avundsjuka och ville också ha min uniform, men sa att dem var en aningen för tjocka för att komma i den. Kan också säga tack till älsklingen för att han tog hand om mig när jag mådde piss igår och hjälpte mig. Och nu hade jag mest bara tänkt att visa er tröjan jag fick för någon vecka sen som jag ej visat er än:


Och kan ju även visa hur jag såg ut i lördags, kvällen jag var hemma hos Emma:


Nästa månad i april dårå är en månad jag ser fram emot, har en massa roliga saker framför mig
1: Face and body care
4-13: Påsklov
4: Rickard fyller år
9: Pappa fyller år
11: Påskmiddag
18: Fira med älsklingen 6 månader (är egentligen den 19:e)
19: Hannas studentskiva
30: Mösspåtagningen (Tror jag)

Nu ska jag som sagt åka hem till mamma men fick precis reda på att de inte blir att planera studenten idag utan blir tv-mys kanske ett spel eller två. Men jag är så satans trött att jag knappt kan tänka.

Puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela