Jessica

Ekman

:(

Publicerad 2009-07-30 20:23:33 i Allmänt,

Hejsan !

Jahapp då fick man reda på att pappa läser ens blogg. Pinsamt *host host* Tror inte han ville att jag skulle veta men han försa sig när jag sa "jag kanske ska till finland med hanna" och han sa " jo jag vet du sa det tillmig." jag- "näe det har jag väl inte gjort?" pappa "aa juste nejde har du inte jag läste det på din blogg" Usch. Jaja var hälsad (jag får väl sätta lösenordsskyddad) Tack Anneli som visade min far hur man gjorde :@ :P Igår gjorde jag och älsklingen fiskpinnar med potatis och sås sen låg vi bara och myste hela kvällen med ingen tv eller nånting. Så mysigt.

Idag så gick jag upp vid 6 när Erik skulle till jobbet för ja skulle iväg sen också till mitt jobb. Jobbat från 9-18 och har bara suttit i kassan, måttligt roligt. Erik åkte till gotland nu för någon timme sen och kommer inte hem förrän på måndag :'( Har aldrig varit utan honom så länge. Tur att jag jobbar nu annars hade jag varit lagom rastlös :P Ikväll ska jag bara sova, lägger mig om en timme eller nåt, imorn får jag hoppas att nån vill leka en stund med mig, på lördag så kanske ja hinner träffa Jenny en stund o gratta på konfirmations dagen och på söndag ska jag fira Hanna innan jobbet. Köpte ett par skor igår, visar en annan gång orkar inte nu.

Puss

Trött

Publicerad 2009-07-29 16:21:47 i Allmänt,

Halloj !

Har kollat på Top Gun nu och kört lite hemmaträning men bara väldigt lätt då det är första gången jag tränar på över 3 månader så jag gjorde bara 100 olika armövningar med hantlar och 50 situps, jag har även tagit disken, tvätten och plockat lite. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå till farsta centrum, ska framför allt köpa fler hantlar och mat till ikväll. Sen om jag orkar titta mer så lär de bli en tripp till gina, cubus, vila osv.

Puss

DKNY

Publicerad 2009-07-29 12:34:52 i Allmänt,

Hej hej !

Idag är det en bra dag ! Fastän den började dåligt, men ser man allt positivt istället så gör det ingenting :) Gymmet var nämligen stängt.. Igår så skulle jag ha så mycket att göra men det resulterade i INGENTING. Det enda jag gjorde var att sega framför datorn. Okej jag fick mitt rum relativt städat också, men jag skulle träffa Rickard på lunch men tiden drog sig iväg så då tänkte vi middag istället men han kom på att han hade planer, sen skulle jag leka med Sara men ville inte sova själv hemma och eftersom att mamma är ute till havs, Rickard hade dejt, Hanna skulle va hemma vid 1, Sara började tidigt dan efter, Hella är utomlands så var mitt sista alternativ Erik, men dit vill jag inte åka så sent och Sara blev försenad med mat och allt så då beslutade jag mig för att åka direkt istället. När jag anlände till Erik så satt han o spelade och jag kollade på Cinderella Story eller vad den nu heter med Hilary Duff. Efter det så gick vi och la oss efter ett tag.

Idag vaknade vi vid 9 och skulle gå till gymmet vilket vi gjorde också men då stog det stängt vecka 31, typiskt. Så vi gick in till centrumet istället och Erik fick med sig en fin Gant piké och sen köpte han som överaskning till mig en jättegod parfym som jag har velat ha nu över en månad nämligen DKNY fresh blossom ! Jag visste inte varför jag fick den men han tyckte väl att jag förtjänade den på något konstigt sätt ? :P Han mumla något om att jag hade gjort det så fint hemma och han vet hur mycket jag vill ha den parfymen osv. Jag tackar och tar emot iallafall :P Sen de roliga var att han sa "ja men du har jag inte fått nåt fint på länge" Den senaste månaden har jag fått blandannat ett par lacoste skor, en väska, underkläder och nu en parfym. Erik skulle iallafall vidare till jobbet så jag fick i uppdrag att gå till Stadium o köpa hantlar, damn va det väger kan jag säga !! Tur att jag ska gå dit igen och köpa mer sen och att jag inte tog allt på en gång :P Då hade jag aldrig kommit hem. Nu har jag ätit frukost och ska idag kolla på Top Gun, gå en promenad samt köra lite hemma träning, städa lite till, gå till farsta centrum och titta lite sen om jag har tråkigt åker jag in till Erik o möter honom annars chillar jag på honom här.
 Vet att jag skrev för några månader sen att jag hatade den här parfymen men som sagt det var inte den här utan det är den andra som är mörkare som heter typ by night eller nåt sånt, hittade bara inte en sån bild så jag lånade denna men som sagt det är den här som är asgod och den jag fick :)

Puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela