Jessica

Ekman

Julafton

Publicerad 2009-12-31 00:04:02 i Allmänt,

Hellu igen, blev tacos för min del inte så gott som jag hoppats på. Har även kollat lite på a cinderella story och vänner, för övrigt hatar jag att skriva sms på min lånetelefon så om jag inte är social vet ni varför, om jag inte redan sagt det ?

Bilder från julafton:


Min sexiga sötnos på Koh Pangang ;)


Nu blir det wallander film i vardagsrummet för en gångs skull :)

<3

Från andra sidan

Publicerad 2009-12-30 20:15:39 i Allmänt,

Godkväller

Det blev att se Från Andra Sidan igår, den var helt okej men som vanligt lite tönt scener sådär men sen är man ändå fett rädd när man är ensam hemma eller ska tvätta av sig sminket.

Idag så har jag varit i staden med Hanna, först gick vi och åt lasagne och tog en varm choklad på kofi sedan så blev det lite shopping på hm, har inte testat kläderna så ni får se det sen.

Jag åkte till Eriks jobb och lämnade nycklar och åk kort till honom som han glömde hemma sen så fick han rast då så vi tog en fika.

Nu har jag bara suttit vid datorn i typ två timmar och ändå inte fått något gjort :P blev att lägga upp lite bilder på fejjan. Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, Erik kommer hem om en timme så laga mat ska jag hinna med, bör även rensa mina lådor och ta disken och en snabbdusch, vill ju va lite fräsch för pojkvännen, kanske blir att ta på sig cherry outfiten ;)

Det här fick jag iaf i julklapp om jag inte redan sagt det:
 Drömtydar bok, målarböcker och pennor
 Fick strumpor som Nathalie hade ritat på och vanliga vita 3 par
 Tops och bomullsrondeller !
 Klubba med en syrsa i :S
 Elsas mode :)
 Almanacka !

Fick även pengar till manikyr och för dem andra pengarna gick jag på bio för, fick också presentkort på gina tricot och lackleggins fast dem var för stora och nu är dem slut överallt så jag fick tillbaka pengarna men ska försöka hitta nya annars får det bli någon topp av de !

Har förövrigt börjat läsa Elsas mode nu och den börjar väldigt bra iallfall !

<3

Koh Pangan

Publicerad 2009-12-29 19:48:47 i Allmänt,

Hellu !

Igår blev det fika hos Hella vid tre som sagt, det var supergott med tigersockerkaka ! Efter det blev det hem till Sara, vi drog till upplandsväsby, hängde runt där när centrumet var stängt som små fjortisar och drack cola och drog i oss en subway macka sen åkte vi hem till lilla vallentuna igen och spelade spel med Jenny och hennes vän, proppade i oss chips och dipp JAG VANN 3 FUCKING GÅNGER innan någon annan hann in i mål !!!!!!!!!!!!

Idag så vaknade jag vid 12, fixade mig på 10 min och drog in till täby där Sara snällt väntade. Vi åt lunch, blev pasta och sedan sade vi goodbye. Jag drog vidare in till stan, fortfarande inte hört nåt om min mobil på retro så jag mötte upp Erik så drog vi och tittade lite i staden och sedan åkte vi till globen, köpte disney on ice biljetterna och storsatsningbiljetterna och efter det drog vi till Koh Phangan och åt för första gången, fan vad nice de va asgod mat, åt det som vi fick ute i djungeln och det pappa brukar laga hemma nu, typ kokosmjölk med kyckling och smaktillsatser samt ris.

Nu är vi hemma och skräckisfilm väntar !

<3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela