Jessica

Ekman

Jessica = Fritidslärare ?

Publicerad 2009-08-31 18:00:30 i Allmänt,

Hellu

Igår jobbade jag men däremot var det förseningar i trafiken så jag kom en 40 min försent till jobbet, efter så åkte jag hem och sov, var så ovanligt att komma hem till ett nystädat rum för en gång skull.

Imorse så åkte jag in till globen och mötte Erik för jag gick på arbetsintervju på uniflex som kommer hjälpa mig att hitta jobb. Sen åkte jag och Erik och tog en fika vid hans jobb, han började 12 och då precis ringde mamma och frågade om jag ville komma in och jobba på hennes skola så det gjorde jag. Hon sa att det var bra att jag var propert klädd iallafall, fast jag kunde dra upp linnet lite :P jag jobbade i 3,5 timme och hade hand om 3:e klass på fritids. Det gick bra men var lite snurrigt när man inte hade någon erfarenhet av det men man lär sig. Nu har jag precis kommit hem, är astrött och jättehungrig för jag har bara ätit frukost och mellis idag och jag har varit vaken sen halv 8 imorse. Erik kommer hem om två timmar och då är det tänkt att vi ska gå och gymma men är jag såhär trött då så får han gå själv.

Puss

Helgen

Publicerad 2009-08-30 11:21:47 i Allmänt,

Tjena.

I fredags så åkte jag och Erik ut till Nacka forum och shoppade, han köpte en piké och en skjorta och vi köpte en papperskorg och en nagelsax. Käkade även pizza på ett ställe och sen åkte vi hem och fixade oss och sen åkte hem till Alex på kräftskiva. Vi skulle dra ut men kvällen avtog sakta och sen när vi äntligen kom till stället vi skulle till kom vi brudar inte in för de va 20 års gräns. Från och med nu ska jag aldrig mer gå ut förrän jag fyller 20 för varenda gång vi ska ut blir det misslyckat, några vill dansa, andra inte, nån har inte råd, några kommer inte in osv. Jag har gått ut och dansat på krogen inne i stan 3 gånger sen jag fyllde 18, kul liksom. Kryssning och vallentuna räknas alltså inte. Men jag lovar att när jag väl fyller 20 så kommer de va 21-25 års gräns överallt istället.

Igår så skulle Erik jobba 15-20 så då tänkte jag hälsa på Hella så länge men sen ringde jobbet och behövde mig så då åkte jag dit och jobbade 14-20. Erik mötte mig i danderyd efteråt och sen åkte vi hem, kollade på sagan om ringen och somnade.

Idag ska vi gå till gymmet strax och sen ska jag åka och jobba 16-22 och efter det så åker jag hem.

Puss

Torsdag

Publicerad 2009-08-27 11:50:54 i Allmänt,

Hej hej !

Gårdagen spenderades att städa rummet hemma i vallentuna och sen säga hej till Sara men hennes vän var tydligen för blyg att komma ut och hälsa (eller av någon annan anledning) så besöket varade inte länge, sen åkte jag in till danderyd och mötte Hella, vi hämtade bebba i t-centralen för Micke skulle på bio. Sen åkte vi hem, åt chicken bits med pommes och bea och lekte med Nathalie. Vi försökte lära henne säga "Jessi" för moster blir nog för svårt och Jessica är för långt, hon var ganska duktig det kom ut ett "sessAA" iallafall :P så vi tackar och tar emot Sessa = Jessi. Vi spelade lite kort och sen skulle jag kila mig vidare till Erik så han kom och mötte mig vid bussen vi kvart över 8 så gick vi hem och kollade på film och åt lite. Sen hade vi big problems att sova för först kunde inte jag sova, när man sovit i en 1.20 säng ena dan ensam så kommer man och ska sova i en 90 säng tillsammans med någon annan den andra dan, men sen började det vända och jag blev bamsetrött men då kunde inte Erik somna. Dels för att det var trångt, låg obekvämt och kärringen i lägenheten ovanför oss spelade sjukt hög kärring-musik eller sjöng den själv och jag må säga att det inte var vackert. Efter mycket om och men så somnade vi tillslut.

Idag så åkte Erik till jobbet imorse vid 7 och jag vaknade 11.30, han slutar 3 och imorgon är han ledig så vi ska nog hitta på något idag om han orkar men vet riktigt inte vad. Blir nog kanske bio. Jag ska äta frukost nu, kolla gossip girl, leta upp en nordea bank, städa, kanske träna och tillslut träffa älsklingen !

Puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela