Jessica

Ekman

Shopaholic ?

Publicerad 2009-04-29 11:50:04 i Allmänt,

Hejsan !

Jag och pappa struntade i att övningköra igår, vi båda var extremt trötta så jag satt vid tvn, datorn, telen och somnade runt halv 11. Pluggade inte och läste inte något i böckerna. Suck. Vaknade iallafall runt 9 imorse och tog tvätten, gjorde stor frukost och kollade på talang. Ska ta och ta hand om mina kläder, städa, försöka hinna ut o springa och sen plugga innan jag ska åka iväg till jobbet. Ikväll kommer min loverboy hem till mig yey :)

Fan jag satt och kollade på bilder igår och kom på efter ungefär 100 bilder att det är en tröja som jag saknar, eller liksom jag har haft på mig den typ 1 gång i somras och jag hade ingen aning om var den var någonstans? Så jag ringde Hella och frågade om hon hade den och de hade hon, hon hade också glömt bort att ge den till mig och sa att hon inte hade haft på sig den sen i november. Dvs jag köpte den i somras, hade på mig den en gång på en fest, lånade den till Hella som hade på sig den senast i november och jag har helt glömt bort den, hon ansåg att jag hade shopaholic varning. Wawa tyckte jag liksom men sen kollade jag på ytterliggare några bilder alldeless nyss och upptäckte en vit klänning jag inte sett på evigheter känns det som. Hade helt glömt bort att jag hade den och undrade vart den nu kunde ha tagit vägen, letade typ längst in i min garderob och sannerligen hittade den där. Det här är nog inte så bra för mig, inte heller när jag köper extremt onödiga saker bara för att jag råkar ha 4000 för tillfället och vet inte vad jag ska göra av med pengarna. Inte sparar jag heller och nu sitter jag här, två veckor sen lönen och är HELT pank. Har inte råd med studentskivor, måste låna pengar till gubbskivan, till min egen skiva, alkohol och mat till på torsdag samt aktiviteter till helgen. SUCK! Gick inte så bra med min budget heller, tappade räkningen efter två veckor och orkade inte bry mig. Nu jävlar får det fan bli ändring !

Lost and found !


Puss

It´s Almost Over Now

Publicerad 2009-04-28 18:37:22 i Allmänt,

Halloj !

Lite halvstressig dag men annars är jag okej, vaknade ju runt halv 7 imorse, kom till skolan vid 9, samhällskunskap till 11, hem och äta, sticka till stan och träffa Hella och Nathalie vid halv 3, åka till vallentuna igen halv 4, träffade sara halv 5 och körde spinning och core, hemma nu ska duscha, äta pizza och kolla tv, sen runt 8-9 ska jag och pappa övningköra, måste hinna filosofi också och helst läsa i körböckerna men man kan ju inte göra ALLT, kanske tar och väljer ut ett citat ikväll till filosofin imorgon, skriva imorgon på morgonen motivering och sen ha filosofi mellan 11.40-13.40, börja jobba klockan 16 och stänger 22.15 då kommer Erik hem till mig. Längtar till dem 8 timmars sömnen jag hoppas på att få inatt.

N.E.R.D. - Rock Star

Puss

White Horse

Publicerad 2009-04-28 12:47:32 i Allmänt,

Tjabba

Kom hem till mr E igår och vi åt middag och kollade på hockey, fick vänta på honom en timma när jag kom till st eriksplan så jag fick låna hans kort och gå till kafét brevid, tog en varm choklad en bulle och läste el choco. Idag så kom jag till skolan och vi hade fn grejen igen det var oerhört tråkigt idag var extremt trött hela dagen också men har kommit hem nu, kollat på vänner och ätit, ska åka in till stan snart och träffa Hella och Nathalie för lite vårshopping men de blir ingenting för mig för jag har noll pengar. Har förövrigt typ 8 myggbett, äntligen har dem slutat klia. Ska träna sen när jag anländer till vallentuna med Sarisen spinning och core. Hoppas jag inte spyr igen bara. Blir övningköra ikväll också. Ska kila nu, hörs sen.

Wonderland Avenue - White Horse

Puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela